Hoppa till innehåll
Hem » 05 november 08:37, Sammanfattning natt, Dalarnas län

05 november 08:37, Sammanfattning natt, Dalarnas län

23.37 Ludvika. Brott mot knivlagen samt misshandel. Man i övre tonåren misstänkt för att ha burit kniv i offentligt sammanhang samt för misshandel av man i tjugofemårsåldern. Händelsen inträffade i Grängesberg.

01.38 Falun. Våld mot tjänsteman. I samband med att en man i tjugofemårsåldern ska omhändertas för fylleri blir denne våldsam och bråkar med såväl ordningsvakter som polis. Mannen blir så stökig att man tvingas belägga honom med handfängsel. Han  misstänks nu för för våldsamt motstånd.

01.39 Falun. Våldsamt motstånd och narkotikabrott. Polis larmades till krog i centrala Falun där ordningsvakter gripit en stökig person. Ordningsvakterna har efter att personen, en man i trettioårsåldern, bråkat med dem tvingats handfängsla mannen. När polispatrullen skulle ta med mannen i polisbilen började han stöka även med poliserna vilket innebar att patrullen tvingades ta till ytterligare tvångsmedel för att kunna hantera honom. Han försågs förutom att han redan handfängslats, även med fotfängsel och spotthuva. Han misstänks nu för våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott eget bruk.

02.06 Borlänge. Rattfylleri. Man i tjugoårsåldern misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk efter kontoll i centrala Borlänge.

I övrigt ett antal viltolyckor utan personskador, fyllerirelaterade ärenden samt rutinkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.