Hoppa till innehåll
Hem » 04 november 07:56, Sammanfattning natt, Norrbottens län

04 november 07:56, Sammanfattning natt, Norrbottens län

00:02 Viltolycka, Luleå
Polisen larmas om en viltolycka på riksväg 97 Södra Sunderbyn, i norrgående riktning. En personbil ska ha kolliderat med en älg. Det finns inga uppgifter om att personskador ska ha uppstått. Älgen är död. Polisen har varit på plats. Bärgare har hämtat bilen. 

00:11 Bedrägeri, Piteå
Polisen uppmärksammas på en kroggäst i Piteå som inte har kunnat betala för sig. Mannen omhändertas för fylleri, anmälan om bedrägeri upprättas.

02:03 Misshandel mm, Boden
Polisen kontaktas gällande en misshandel på en adress i Boden. En ung man ska ha misshandlat en annan man. Polisen åker dit. Den misstänkte omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Förutom misshandel misstänks han också för våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman och försök till våld mot tjänsteman. 

02:52 Rattfylleri, Kalix
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 vid Töre, Kalix kommun. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för provtagning. Anmälan om grovt rattfylleri upprättas, körkort och bilnycklar omhändertas. 

02:48 Trafikolycka, Boden
Polisen kontaktas gällande en skoterolycka i Boden. Enligt tillgängliga uppgifter ska en skoter ha kolliderat med ett träd. Föraren är förd till sjukvård, för frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Polisen har varit på plats, olycksorsaken ska utredas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.