Hoppa till innehåll
Hem » 04 november 07:22, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

04 november 07:22, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har totalt nio personer omhändertagits för fylleri i länet. Nedan följer ett urval av nattens ärenden: 

02:35 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i Örnsköldsvik. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas. 

02:57 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en restaurang i Sundsvall med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad av en annan man. Förhör hålls och anmälan upprättas. Det finns i nuläget ingen mer information om ärendet.

03:36 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en skola i Järvsta-Lungvik med anledning av ett misstänkt inbrott. Det är oklart om något är tillgripet. En brottsplatsundersökning utförs. Inga gärningspersoner anträffas. Ärendet rubriceras i nuläget skadegörelse.

03:41 Rattfylleri, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil utanför Härnösand. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning och förhör. Anmälan om rattfylleri upprättas. 

03:43 Stöldförsök, Kramfors
Polisen kontaktas gällande en misstänkt pågående bilstöld i Bollstabruk. Två personer ser ut att försöka tillgripa en bil. Polisen åker dit och påträffar två personer som stämmer in på signalementet. De omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Misstanken gäller försök till stöld. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.