Hoppa till innehåll
Hem » 03 november 07:55, Sammanfattning natt, Norrbottens län

03 november 07:55, Sammanfattning natt, Norrbottens län

22:12 Trafikolycka, Gällivare
En A-traktor har kört av vägen på E10 I Gällivare. Det finns inga uppgifter om att personskador har uppstått. Polisen har varit på plats men lämnade utan vidare åtgärd. Föraren ordnade själv med bärgning.

23:13 Trafikolycka, Piteå
Polisen beordras till Sundsgatan på Backen i Piteå med anledning av en trafikolycka. Enligt tillgängliga uppgifter ska en bil ha kolliderat med ett träd. Minst en person ska ha förts med ambulans till sjukvård. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan och lämnar utan vidare åtgärd. 

00:26 Brand, Haparanda
Polisen larmas om en brand vid ett boende i Haparanda kommun. Det ska ha brunnit i ett garage samt på boendet. Det finns inga uppgifter om att personskador ska ha uppstått. Tre unga personer grips och anhålls senare. Rubriceringen är mordbrand.

Övrigt: Tre viltolyckor/renpåkörningar har inrapporterats till polisens ledningscentral. De inträffade på riksväg 97 i Bredåker, Boden, på länsväg 392 i Östra Rödupp, Överkalix och på Matarengivägen i Övertorneå. Det finns inga rapporter om att personskador ska ha uppstått. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.