Hoppa till innehåll
Hem » 21 oktober 07:25, Sammanfattning natt, Dalarnas län

21 oktober 07:25, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Rattfylleri, Borlänge kl. 22.05

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd efter att ha blivit stoppad av en polispatrull i Hytting. Mannen är dessutom misstänkt för grov vårdslöshet i trafik.

Narkotikabrott, Falun kl. 23.39

En man i 30-årsåldern har visat tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika i centrum. Han har varit något utagerande men är inte misstänkt för någon annan brottslighet än ringa narkotikabrott genom eget bruk. Efter provtagning blev han omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Knivlagen, Borlänge kl. 23.53

En kille i de övre tonåren är misstänkt för grovt brott mot knivlagen, förberedelse till rån samt ringa narkotikabrott genom eget bruk efter att polisen fått samtal om en person som gick vid Resecentrum med en kniv och någon form av maskering. Killen fick följa med patrullen för provtagning och de tog kniven och maskering i beslag. Efter förhör och provtagning är killen överlämnad till vårdnadshavare eftersom att han är under 18 år.

Stöld/Inbrott, Borlänge kl. 00.41

En man i 35-årsåldern är gripen som misstänkt för stöld genom inbrott i förråd i centrum efter att polisen fått samtal om att någon brutit sig in. Polisen har hållit förhör med vittnen på platsen och efter förhör med den misstänkte kommer en åklagare att fatta beslut om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 23 personer eller fordon, hanterat två trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat tre viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.