Hoppa till innehåll
Hem » 28 september 07:53, Sammanfattning natt, Örebro län

28 september 07:53, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

01.14: Polis kallas till en bostad i Örebro och upprättar en anmälan om misshandel där en man i 45-årsåldern är misstänkt för att ha slagit en kvinna i 30-årsåldern.

03.08: Det skrivs en anmälan om skadegörelse efter att någon slagit sönder en fönsterruta in till ett trapphus i Markbacken.

03.34: På väster i Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen gjort sig skyldig till brott.

03.34: På Hertig Karls Allé stoppas ett fordon och föraren, en man i 30-årsåldern, får böter då han kör ett fordon med trasiga lyktor samt för att däcken är blankslitna.

06.54: En anmälare ringer in med anledning av att denne noterat en man som legat och simmat i Svartån. Räddningstjänsten kan hjälpa upp mannen som är nerkyld och han får följa med ambulans till sjukhus.

Askersund

02.28: Det upprättas en anmälan om skadegörelse efter att någon krossat en ruta till en port på ett lägenhetshus i centrala Askersund.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.