Hoppa till innehåll
Hem » 26 september 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

26 september 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

22:18 Olovlig körning, Vilhelmina
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil med körförbud. Föraren, en man, saknar också behörighet att köra. Anmälan gällande olovlig körning upprättas. 

22:49 Trafikolycka, Åsele
Polisen kontaktas gällande en singelolycka på riksväg 90 i Åsele. En personbil ska ha voltat. En person förs till sjukvård, för frågor om skadeläget hänvisas till region Västerbotten. Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

01:21 Trafikkontroll, Skellefteå
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 364/Burträskvägen, Hammarängen i Skellefteå. Samtliga kontrollerade var utan anmärkning.

02:16 Förargelseväckande beteende, Umeå
Under natten fick polisens ledningscentral flera samtal från personer som blivit störda av en bil som kört runt och spelat hög musik, bland annat på Ålidhem men också i centrala Umeå.

Vid tretiden på natten stoppade och kontrollerade polisen aktuell personbil på kajen i centrala Umeå. Ordningsbot utfärdades för förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik. Bilen, som framfördes av en ung man, avvisades från centrum.

03:40 Olaga intrång, Lycksele
Polisen beordras till en fritidsgård i Lycksele där ett larm utlösts. Inga personer finns i byggnaden. Det finns inga uppgifter om att något är tillgripet. Polisen upprättar anmälan gällande olaga intrång.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.