Hoppa till innehåll
Hem » 25 september 07:49, Sammanfattning natt, Norrbottens län

25 september 07:49, Sammanfattning natt, Norrbottens län

22:31 Arbetsplatsolycka, Luleå
Polisen beordras till en industriarbetsplats i Luleå med anledning av en arbetsplatsolycka. En man ska ha andats in en främmande gas i samband med arbete. Han förs med ambulans till sjukvård, det finns inga närmare uppgifter om skadeläget. Polisen har varit på plats och dokumenterat samt hållit förhör. 

00:39 Trafikolycka, Luleå
Polisen kontaktas angående en singelolycka med personbil på E4 Storheden i Luleå. Polisen har varit på plats. Inga personskador ska ha uppstått och det finns ingen misstanke om brott. Bärgare tillkallas. Polisen lämnar platsen utan vidare åtgärd.

00:11 Drograttfylleri, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Öjebyn. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra. 

Övrigt: Under natten har en renpåkörning inrapporterats till polisens ledningscentral. Den inträffade på riksväg 95 mellan Arvidsjaur och Arjeplog. Inga personskador uppstod. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.