Hoppa till innehåll
Hem » 23 september 07:30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

23 september 07:30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Hedemora
00.41. Patrull stoppar och kontrollerar en bilist på länsväg 671. Böter utfärdades på plats då föraren, en man i övre tonåren, framförde sitt fordon med dubbdäck – vilket inte är tillåtet denna tid på året.

Mora
22.11. En man i 20-årsåldern kontrollerades på Malungsvägen och blev då misstänkt för ringa narkotikabrott, innehav, efter att man anträffat narkotika.

22.50. En man i 60-årsåldern blir misstänkt för grovt rattfylleri efter en fyrhjulingsolycka. Mannen medtogs av ambulans på grund av smärtor i ryggen. Vid kontroll blåste mannen positivt i polisens sållningsinstrument.

03.39. En man i 50-årsåldern omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, i samband med att han framförde en moped på Bonäs norra bygata. Mannen blåste positivt i polisens sållningsinstrument och är nu misstänkt för grovt rattfylleri samt olovlig körning.

Patrullerna har även hanterat en stor mängd ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.