Hoppa till innehåll
Hem » Polisregion Öst bjuder in till pressträff

Polisregion Öst bjuder in till pressträff

Med anledning av den senaste tidens grova våldsbrott i polisregion Östs alla tre polisområden bjuder regionledningen in media till en pressträff.

Precis som andra delar av landet har polisregion Öst ett ansträngt läge med flertalet grova våldsbrott under en längre tid. Den senaste veckan och särskilt förra helgen har dock stuckit ut. Dels i antal men också i och med att det grova våldet då skedde samtidigt i alla regionens tre polisområden.

Med anledning av det bjuder regionledningen in till en pressträff där fokus ligger på det sammantagna läget och hur polisregion Öst arbetar framåt.

Deltagande

Malena Grann, chef polisregion Öst.
Håkan Boberg, chef polisområde Jönköping.
Mattias Forssten, chef polisområde Södermanland.
Jan Hofvenstam, chef polisområde Östergötland.

Tid

Måndag 25 september, 10.00.

Plats

Linköpings polishus.

Upplägg

Pressträffen sker både fysiskt och via videouppkoppling. Möjlighet finns för enskilda intervjuer i samband med pressträffen. Enskilda intervjuer kan genomföras både på plats och via distans. 

Så gör du för att delta

Anmälan krävs i förväg då du på plats behöver kunna visa upp giltig ID-handling vid fysiskt insläpp. Anmäl dig på media.ost@polisen.se och ange om du vill delta fysiskt eller digitalt. Vi behöver för- och efternamn samt personnummer på alla som deltar fysiskt. Anmälan inklusive personuppgifter måste ha inkommit på angiven mejl som senast 08.00 på måndag 25 september.

Instruktioner med inloggningsuppgifter skickas till de som anmäler att de vill delta digitalt.

Välkommen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.