Hoppa till innehåll
Hem » 19 september 20:52, Skadegörelse, Solna

19 september 20:52, Skadegörelse, Solna

Privatperson springer efter en stenkastare i Huvudsta.

En man krossar fönster i Huvudsta genom stenkastning och klättrar upp på en balkong. Mannen gapar och skriker och när han springer från platsen följer inringaren till polisen efter. Mannen kissar sedan vid en rulltrappa till tunnelbanan i Jungfrudansen och där kommer polis till platsen och omhändertar mannen med stöd av LOB (lagen omhändertagande av berusade personer).
En anmälan kommer att skrivas gällande skadegörelse. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.