Hoppa till innehåll
Hem » 19 september 20:18, Skyddslagen, Ekerö

19 september 20:18, Skyddslagen, Ekerö

Två personer omhändertas av skyddsvakter.

Polis kallas till ett skyddsobjekt i Ekerö kommun där en man och en kvinna i 25-årsåldern omhändertagits av skyddsvakter då personerna upptäckts när de promenerar utomhus på ett område som ingår i skyddsobjektet.
Efter att polis hört de aktuella personerna och skyddsvakterna om händelsen släpps personerna. Misstankar om brott kvarstår dock och en anmälan kommer att skrivas om brott mot skyddslagens tillträdesförbud.
Det finns inga misstankar om något annat brott i samband med händelsen.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.