Hoppa till innehåll
Hem » 19 september 17:01, Stöld, Stockholm

19 september 17:01, Stöld, Stockholm

Kvinna i Midsommarkransen får plånboken stulen.

En kvinna i 55-årsåldern som nyss tagit ut kontanter i en bankomat får plånboken stulen av två för henne okända män som ger sig på henne på Valborgsmässovägen och sliter i hennes kläder. Efter larmet söker polisens patruller av området men inga personer som bedöms kunna vara gärningsmän anträffas. 
Polisen skriver en anmälan om grov stöld. Kvinnan är inte skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.