Hoppa till innehåll
Hem » 19 september 15:10, Arbetsplatsolycka, Ludvika

19 september 15:10, Arbetsplatsolycka, Ludvika

En arbetsplatsolycka inträffade under eftermiddagen på en industri i Ludvika.

En man i tjugoårsåldern utsattes för en strömgenomgång då han arbetade vid en transformator. Ambulans kallades till platsen som kontrollerade mannen på plats. Inga allvarliga synliga skador initialt. Mannen fördes senare till sjukhus för kompletterande undersökning och dokumentation. Polisen upprättar anmälan avseende vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka i syfte att utreda om någon brustit i arbetsmiljöansvar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.