Hoppa till innehåll
Hem » 18 september 07:36, Sammanfattning natt, Örebro län

18 september 07:36, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

23.42: I Vivalla stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

23.45: En patrull kallas till ett hotell i de västra delarna av Örebro med anledning av en person som ska ha betett sig stökigt. På plats anträffas en kvinna i 25-årsåldern som blir misstänkt för skadegörelse samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Nora

01.43: En man i 30-årsåldern kontrolleras i centrala Nora och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Degerfors

04.40: Det upprättas en anmälan om skadegörelse alternativt stöld efter att en moped som stått parkerad i Strömtopr börjat att brinna.

Askersund

02.50: I centrala Askersund kontrolleras en man i 30-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk.

Kumla

06.34: En singelolycka inträffar på E20 i Byrsta med en förare som kört av vägen och ner i diket. Patrull kontrollerar föraren som blåste negativt och denne behövde inte ambulansvård. Ägaren kunde själv ordna med bärgare och räddningstjänsten kunde lämna platsen strax innan 07.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.