Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-09-22 12:21:00 17 september 12:20, Trafikolycka, personskada, Nässjö

Uppdaterad 2023-09-22 12:21:00 17 september 12:20, Trafikolycka, personskada, Nässjö

Kl 19:24 inkom larm om en trafikolycka på RV 40 öster om Nässjö. Två personbilar är inblandade varav den ena fattade eld i samband med kollisionen.

Till följd av olyckan har en kvinna i 40-årsåldern avlidit. Anhöriga är underrättade. Ytterligare tre personer vårdas på sjukhus med allvarliga skador.

En förundersökning med rubriceringen vårdslöshet i trafik är inledd och båda fordonen har tagits i beslag för teknisk undersökning.

Uppdatering måndag 18 september 07:49:

Ytterligare en person, en man i 45-årsåldern, har avlidit till följd av olyckan. Närmast anhöriga har underrättats. Rättsläget är fortsatt vårdslöshet i trafik och händelsen kommer utredas. 

Uppdatering fredag 22 september.

Polisen fortsätter att utreda olyckan och flera personer vårdas fortsatt för sina skador. Vittnesförhör har hållits och räddningstjänst samt ambulanspersonal kommer att höras. Polisens drönare har flugits över olycksplatsen för att försöka bringa klarhet i vad det är som orsakat olyckan.

I nuläget är omständigheterna kring det inträffade mycket oklara. Ett intensivt utredningsarbete pågår och rapport från polisens bilinspektörer är fortsatt att vänta.

Rättsläget är fortsatt vårdslöshet i trafik. Rubriceringen vållande till annans död tillkommer, dock utan någon utpekad misstänkt person.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen som kan ha gjort iakttagelser i anslutning till olycksplatsen, eller annat som kan komma utredningen till gagn. 

Med hänvisning till förundersökningssekretess i utredningen kan polisen inte lämna fler kommentarer kring olyckan i nuläget.

För de drabbades tillstånd hänvisas mediefrågor till vården.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.