Hoppa till innehåll
Hem » 06 september 07:34, Sammanfattning natt, Örebro län

06 september 07:34, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

01.28: En patrull kallas till centrala Örebro och upprättar en anmälan om misshandel med en man i 30-årsåldern och en man i 25-årsåldern som ska ha blivit sparkade på av flera andra personer. Båda åkte till sjukhus för kontroll och ingen person är gripen.

04.50: Det ringer in en anmälare som bevittnat en cykelstöld på norr i Örebro. En patrull kan anträffa en person, en man i 35-årsåldern, som blir misstänkt för stöld.

Karlskoga

02.51: Vid en fordonskontroll blir föraren, en man i 35-årsåldern, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt drograttfylleri. Mannen får följa med för kontroll och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen. Samtidigt blir en passagerare, en man i 35-årsåldern, misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.