Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 07:19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

27 augusti 07:19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dessa misstänks för sexuellt ofredande. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

00:42 Trafikbrott, Arvidsjaur
Polisern stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Ordningsbot utfärdas då föraren har spelat hög och störande musik.

00:47 Skadegörelse, Luleå
Polisen beordras till en fastighet på Mjölkudden i Luleå med anledning av en skadegörelse. En man ska ha slagit sönder en ruta i ett trapphus. Polisen omhändertar den misstänkte enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan om skadegörelse upprättas.

00:58 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en restaurang i centrum med anledning av en misshandel. En man ska ha misshandlat en annan man. Det finns ingen mer information om ärendet i nuläget. Anmälan om misshandel upprättas.

02:50 Olovlig körning, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor på E4 Persön i Luleå. Fordonet går fortare än tillåtet. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning. Anmälan gällande olovlig körning upprättas, vårdnadshavare kontaktas.

03:12 Rattfylleri, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Klubbgärdet i Piteå. Föraren misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan gällande drograttfylleri upprättas. 

03:21 Trafikbrott, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Vänortstorget i Kiruna. Föraren får en ordningsbot för att ha spelat hög och störande musik.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.