Hoppa till innehåll
Hem » 18 augusti 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18 augusti 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:22, trafikolycka, Uddevalla: Vid Lerbomotet på E6 kör en buss in i sidan på en personbil med hästsläp. Ingen person kommer till skada men vägen blockeras delvis. Polis åker till platsen för att dirigera trafiken och höra de inblandade. Under tiden som bärgare arbetar på platsen spärras vägen av för trafik. Busschauffören misstänks för att inte ha iakttagit väjningsplikt och en anmälan upprättas.

00:59, olaga intrång, Strömstad: Polisen får samtal om ett misstänkt inbrott i en obebodd villa i Hogdal. Flera personer ska ha gått in i det nedsläckta huset och inringaren kan se sken från ficklampor. En patrull åker till platsen där fem yngre norskor påträffas. Kvinnorna uppger att det går ett rykte i Norge om att huset är hemsökt. De ska ha gått runt i huset och skrämt upp varandra. Polisen upprättar en anmälan gällande olaga intrång. På en av personerna hittar patrullen misstänkt narkotika och en anmälan om narkotikabrott, innehav, skrivs. Två av de unga kvinnorna är omyndiga och körs till gränsen där norsk polis möter upp.

02:08, smitning, Göteborg: Vid Nils Ericsonsplatsen är två bilar inblandade i en olycka. Det är oklart vem av förarna som är vållande. Den ene kör från platsen och en anmälan om smitning från trafikolycka upprättas. Gärningspersonen är okänd. Ingen person kom till skada i samband med händelsen.

03:25, stöld genom inbrott, Borås: Polisen larmas om ett pågående inbrott i en butik i centrala Borås. Vi är snabbt på plats och kan säkra en man i 20-årsåldern. Han grips, misstänkt för stöld genom inbrott. Värdet på stöldgodset är oklart.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.