Hoppa till innehåll
Hem » 14 augusti 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

14 augusti 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

230813
Kl 21.47 Göteborg, Försök till mord (redovisas separat)

230814

Kl 01.47 Göteborg, personrån
Polis larmas till hållplats Valand, Kungsportsavenyn. En man har uppträtt konstigt på platsen. Väl framme så uppger den utpekade mannen att han blivit utsatt för ett rån. Flera gärningsmän ska ha tillgripit hans mobiltelefon och lämnat platsen springande. Inga uppgifter om personskador. (Oklara uppgifter)

Kl 04.31 Kungälv, misstänkt rattfylleri
Polis och räddningstjänst larmas till Kungälvsmotet på E6. En trafikolycka mellan personbil och en utlandsregistrerad lastbil. Förarna kontrolleras av polis och föraren av lastbilen kan då misstänkas för rattfylleri. Vägassistans tillkallas för flytt av lastbilen. Inga uppgifter om personskador i samband med kollisionen. 

Kl 06.00 Göteborg, personrån/ misstänkt gripen två gånger
En polispatrull uppger att de under natten arbetat med ett personrån där gärningsmannen undkommit polisen. En målsägande/offret i samband med detta rån har nu vinkat in patrullen och pekat ut gärningsmannen som kan gripas. Offret ska ha blivit slagen och sparkad och förlorat sin mobiltelefon. Offret har dock inte haft något behov av sjukhusvård. 

Brottet ska ha inträffat ca kl 03.00 på Lorensbergsgatan. Gärningsmannen ska då ha slitit sig loss från polispatrullen och undkommit. Nu har han återfunnits och kan gripas vid Kungsportsplatsen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.