Hoppa till innehåll
Hem » 13 augusti 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

13 augusti 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23.44 Falköping, rattfylleri
På riksväg 26 vid Dala stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

23.47 Göteborg, drograttfylleri
På länsväg 155 vid Sörred stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara både alkoholpåverkad och narkotikapåverkad. 

01.06 Skövde, grov misshandel
Vid Rådhuscaféet träffar ordningsvakter på en ung man i 25-årsålder som blivit misshandlad. Mannen uppger att han blivit utsatt för ett rån av en okänd person. Rånaren ville ha hans plånbok och mobiltelefon. Detta motsatte sig mannen och bråk uppstod. I samband med bråket blir mannen skuren med något i armen. Han körs till sjukhus för vård. Polisen skriver en anmälan gällande grov misshandel alternativt rån. 

01.40 Göteborg, misshandel
Vid hållplats Heden är det en ung man i 25-årsåldern som blir misshandlad av två okända personer. Han körs till sjukhus med befarad handfraktur.

01.46 Mariestad, misshandel
Vid Kungsgatan griper polisen en man i 20-årsåldern misstänkt för misshandel av en 30-årig man. Den misstänkte blev senare anhållen av åklagare. Okänt om målsägaren var i behov av sjukhusvård.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.