Hoppa till innehåll
Hem » 10 augusti 07:04, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

10 augusti 07:04, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:55, försök till rån, Göteborg: En man i 25-årsåldern ringer polisen och uppger att han blivit misshandlad av en grupp ynglingar i Angered centrum. Han ska ha blivit fasthållen och slagen och även fått en sten kastad i huvudet. Polis åker till platsen men påträffar inga misstänkta gärningsmän. En anmälan om försök till rån upprättas. Målsägande uppges inte vara allvarligt skadad men kontrolleras av ambulanspersonal på platsen.

00:44, olovlig körning, Vårgårda: Polisen får samtal om bilar som kör runt och för oljud på Postvägen. En patrull åker till platsen och anträffar en A-traktor som sladdat i en rondell. Ytterligare två A-traktorer avviker från platsen. Föraren, en pojke i 15-årsåldern, misstänks för olovlig körning. Det beslutas att A-traktorn ska tas i beslag för teknisk undersökning.

02:14, stöld genom inbrott, Uddevalla: En person kontaktar polis om ett pågående inbrott i en affärslokal i centrala Uddevalla. Flera patruller söker efter gärningsmännen i området och en yngling som misstänks vara delaktig i brottet påträffas. Han blöder från en sårskada och förs till sjukhus med ambulans. En hundpatrull hittar flera föremål som bevissäkras. Brottet rubriceras som stöld genom inbrott och en anmälan upprättas.

02:59, mordbrand, Mölnlycke: Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till ett flerfamiljshus på Solstensgärdet där en kraftig brand utbrutit. Två lägenheter blir helt utbrunna och ytterligare rökskadas. Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada. Det finns misstankar om att branden kan ha varit anlagd en förundersökning gällande mordbrand inleds. Under natten har polisen samlat in vittnesuppgifter och arbetat med informationsinhämtning. Två personer har hämtats till förhör, i nuläget är de inte misstänkta för något brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.