Hoppa till innehåll
Hem » 06 augusti 07:16, Sammanfattning natt, Norrbottens län

06 augusti 07:16, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan, den ena misstänks även för narkotikainnehav.

00:34 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Malmbergsleden i Gällivare. Föraren får en ordningsbot då han har kört 136 kilometer i timmen på 80-sträckan. Mannen får även sitt körkort omhändertaget.

00:41 Rattfylleri, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil vid Vänortstorget i Kiruna. Föraren, en ung man, medtas för provtagning efter misstanke om rattfylleri. Förhör hålls och anmälan upprättas.

01:05 Rattfylleri, Kalix
Polisen stoppar och kontrollerar en mopedist i centrum. Personen blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för provtagning. Anmälan gällande rattfylleri upprättas. 

02:40 Misshandel, Boden
Polisen beordras till ett nöjesställe i Boden med anledning av att ordningsvakter har envarsgripit en man som misstänks för misshandel. Mannen misstänks ha misshandlat en annan man och ofredat en kvinna. Polisen tar upp anmälan.

06:03 Trafikbrott, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren får en ordningsbot efter att ha haft dubbdäck på bilen under otillåten tid. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.