Hoppa till innehåll
Hem » 05 augusti 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 augusti 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04:33, Göteborg, brand
Vi får larm om en brand i en industrilokal på Gamlestadsvägen. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Två fordon har även brunnit på platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Inga uppgifter om personskador. Ingen misstänkt eller gripen.

01:51, Göteborg, rån
En man packar ur sin parkerade bil i Torpa. I samband med detta kommer två gärningspersoner fram och hotar mannen med en kniv. De tvingar bort mannen och tömmer bilen på saker, innan de sedan försvinner i oklar riktning. Mannen larmar polis, som kommer till platsen. De skriver en anmälan om rån. Inga uppgifter om fysiska skador.

01:06, Göteborg, misshandel
En ordningsvakt hjälper en man som blöder och blivit misshandlad vid centralstationen. Oklara omständigheter. Ambulans och polis larmas till platsen. En anmälan om misshandel med okänd gärningsperson är upprättad. Inga uppgifter om skador eller behov av vidare vård.

22:43, Uddevalla, brand
Vi får larm om att en bil brinner på Packhusgatan. En person har setts springa från platsen i samband med branden. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Polis söker i området med bland annat hund, men utan att anträffa någon gärningsperson. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. 

Polisområde Storgöteborg, misshandel i relation
En kvinna larmar polisen om att hon har blivit misshandlad av sin förre detta man. Han ska enligt uppgift kört med kvinnan och två barn i en bil och bland annat slagit henne på armen. Inga uppgifter om ambulansbehov. Mannen hämtas till förhör och anhålls senare misstänkt för misshandel, olaga hot, olaga frihetsberövande samt barnfridsbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.