Hoppa till innehåll
Hem » 04 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Värmlands län

04 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad
23.40: Anmälare iakttar en pågående stöld. Polispatrull beordras till platsen och söker av området. Gärningspersoner som enligt uppgift ska vara flera till antalet har hunnit avvika. Vid kontroll uppmärksammas att det är ett flertal containrar som är uppbrutna, brottsplatsen är en byggarbetsplats. Polispatrull gör vissa fynd som tas i beslag. Anmälan stöld genom inbrott är skriven.

Karlstad, TPL Björkåsmotet E 18
23.58: En singelolycka där föraren kört ini mitträcke. Föraren, en kvinna i 25-åråldern medtas till sjukvården. Skadebild okänd. Polispatrull upprättar en polisanmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott.

00.34: Personal på en restaurang avbryter ett bråk mellan flera personer i centrala Karlstad. Polis beordras till platsen. Flera personer är avvisade från platsen, det upprättas en anmälan om misshandel. Ingen vill medverka i polisens utredning.

Under natten har polispatruller hanterat ärende kring psykisk ohälsa. Det har inträffat viltolyckor. Flertalet bilister och personer är kontrollerade över hela polisområde Värmland.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.