Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

03 augusti 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

22.58 En anmälare i Finspång som anmäler en pågående stöld ur en obemannad butik på Örebrovägen. Anmälaren kan se i kamera hur flera personer tillgriper en mängd varor och ställer det utanför butiken. Anmälan om stöld genom inbrott upprättad. Personerna har på okänt sätt tagit sig in i butiken. Ingen misstänkt i nuläget.

02.46 Väktare som anmäler en pågående skadegörelse genom klotter på ett tåg på Resecentrum i Linköping. Patrull kan gripa en person i 35-årsåldern misstänkt för brottet. En del brottsverktyg i beslag och en anmälan om skadegörelse upprättad. Mannen släppt efter förhör.

02.48 En brand i ett fordon i Gottfridsberg, Linköping. Det finns ingen känd orsak till branden i den parkerade bilen och en anmälan om skadegörelse upprättad. Ingen misstänkt finns i nuläget.

03.00 Bilbrand Storgatan, Valdemarsvik. Uppgifter via SOS om ytterligare en bilbrand i parkerat fordon som startat utan känd anledning. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättad. Ingen misstänkt i ärendet. Finns i nuläget ingen känd koppling till ärendet i Linköping.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.