Hoppa till innehåll
Hem » 26 juli 07:39, Sammanfattning natt, Värmlands län

26 juli 07:39, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kristinehamn
22.44. En busschaufför kontaktar polisen med anledning av att ett flertal personer befunnit sig på Marieholmsbron och kastat stenliknande föremål mot framrutan, som fick en stor spricka i sig. Patrull åkte ut till platsen men anträffade inga personer.

Filipstad
01.52. Räddningstjänsten har under natten hanterat en lägenhetsbrand i Nykroppa. Totalt ska fyra lägenheter ha skadats i branden på olika sätt. Ingen person kom till skada. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet har upprättats. Misstänkt är en kvinna i 50-årsåldern. Brandplatsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klara och en teknisk undersökning ska genomföras så snart värmen har lagt sig tillräckligt.

Säffle
04.34. Stöld genom inbrott. Flera personer tog sig under morgonen in på ett företag i Sundstorp, fick med sig ett föremål och lämnade sedan platsen i ett större fordon. När patrullen fick träff på det aktuella fordonet, dumpades detta med stöldgodset i och gärningsmännen försvann från platsen i ett annat fordon. Ett förföljande inleddes men avbröts. Brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning. I nuläget finns inga misstänkta.

I övrigt har det varit en lugn natt. Patrullerna har hanterat ärenden av rutinkaraktär. Där kan det handla om exempelvis kontroller av personer och fordon eller larm från allmänhet som inte har utmynnat i något allvarligare brott, psykisk ohälsa och trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.