Hoppa till innehåll
Hem » 12 juli 07:21, Sammanfattning natt, Värmlands län

12 juli 07:21, Sammanfattning natt, Värmlands län

Torsby

03.23: Patrull kallas till en adress i centrala Torsby med anledning av en brand. På plats visar det sig att det brunnit i någon typ av behållare. Det är oklart vad som orsakat branden och det upprättas en anmälan om skadegörelse.

Kristinehamn

23.07: En patrull får åka till en adress i Kristinehamns kommun och kan på plats gripa en kvinna i 45-årsåldern som blir misstänkt för misshandel av en man i 55-årsåldern. Kvinnan blev senare under natten också anhållen.

Karlstad

23.56: Det upprättas en anmälan om skadegörelse efter att någon har krossat en ruta på en fastighet i Sundsta.

03.47: Det kommer in samtal om en fyrhjuling som framförs vingligt. Föraren stannar vid E18 i Klara och kan kontrolleras av patrull. Det skrivs en anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Forshaga

00.29: En anmälare ringer in med anledning av att det går larm från dennes företag. Inga personer kan anträffas i anslutning till företaget och det upprättas en anmälan om försök till stöld genom inbrott. Ägaren får återkomma gällande om något blivit stulet eller inte.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.