Hoppa till innehåll
Hem » 11 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

11 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21:33 Vänersborg, stöld genom inbrott: En kvinna misstänker att någon har tagit sig in i hennes sommarstuga i Frändefors. Gardiner och persienner är neddragna och en ruta är inslagen. En man syns snabbt lämna sommarstugan. Kvinnans släktingar följer efter mannen. Polispatrull med hund söker också efter mannen som påträffas. Mannen, som är i 30-årsåldern, grips misstänkt för stöld genom inbrott. Oklart vad som stulits.

00:52 Alingsås, skadegörelse: Någon har slängt in en smällare i ett trapphus i Nolhaga. Det har inte börjat brinna, men trapphuset är rökfyllt, En anmälan om skadegörelse upprättas. Ingen misstänkt i nuläget. 

03:18 Göteborg, rån: En man i 25-årsåldern blir erbjuden kokain inne på en krog på Avenyn. När han tackar nej, blir han i stället medtvingad till närmsta bankomat där han måste ta ut 5000 kronor och ge till gärningsmännen. Innan gärningsmännen försvinner från platsen i två bilar får 25-åringen en smäll i ansiktet. En anmälan om rån upprättas. Kameror i området kontrolleras, men inga misstänkta i nuläget.

04:13 Göteborg, grov stöld: På Avenyn får en kille i 20-årsåldern sin guldkedjan dragen från halsen av två andra killar. En anmälan om grov stöld upprättas. Inga misstänkta i niläget. 

05:06 Hjo, försök till stöld: På Hjo camping försöker två killar i 20-årsåldern stjäla en cykel. Den ena mannen omhändertas för fylleri och ska förhöras senare under dagen. En anmälan om försök till stöld upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.