Hoppa till innehåll
Hem » 06 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

06 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:53 Göteborg, rån: Vid garage i närheten av hållplatsen Norumshöjd i Tuve blir en man i 35-årsåldern rånad på sin väska som bland annat innehåller plånbok och mobil. Mannen är blir också slagen i ansiktet. Hundpatrull söker i området, men ingen gärningsman hittas.

01:14 Borås, trafikolycka: En personbil kör ner i diket och krockar med en sten vid Trollsåsvägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, blöder från ansiktet och har smärtor i axeln. Han förs med ambulans till sjukhus. Övriga två som var i bilen klarade sig utan skador. 

01:39 Lerum, stöld genom inbrott: En man i 50-årsåldern kommer hem efter att ha varit på semester i en vecka. Han upptäcker att ett fönster är uppbrutet och att det har varit inbrott i huset. Bland annat saknas smycken. 

02:05 Grästorp, vapenlagen: En person ser tre killar på väg mot en mataffär i centrum. En av dem ska bära på en pistol. Oklart om det är en softairgun eller en riktig. Polis letar efter den utpekade gärningsmannen, utan att hitta honom. 

02:09 Göteborg, misshandel: På en nattklubb i Vasastan blir en man i 20-årsåldern slagen i huvudet och på kroppen av två okända killar. Polis hittar inte gärningsmännen, men upprättar en anmälan om misshandel.

02:15 Götene, brand: På Stakes väg brinner det i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Troligen har branden startat i en elkontakt. Ingen person befinner sig i lägenheten. Räddningstjänsten anser att ingen spridningsrisk finns, men att kraftig brandrök kan ta sig in i lägenheten ovanför. En trappuppgång evakueras därför. Branden släcks. Ingen skadad. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas. 

03:26 stöld genom inbrott, Tidaholm: En kille upptäcker att det varit inbrott hos hans flickvän i Härja. Fönster är uppbrutna och hela huset är genomsökt. Oklart i nuläget vad som är stulet. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.