Hoppa till innehåll
Hem » 06 juli 07:52, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

06 juli 07:52, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:08 Trafikolycka, Sundsvall
Polis beordras till Bergsåker, Sundsvall, med anledning av en singelolycka. Enligt initiala uppgifter har en personbil körts in i ett jordgubbsstånd. När patrullen anländer är föraren inte kvar på plats, men föraren återvänder efter en stund. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika och föraren får följa med för provtagning. Det visar sig att föraren inte hade tillåtelse av bilägaren att använda bilen. Föraren misstänks inledningsvis för tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovligt brukande, grov olovlig körning, grovt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk. Anmälan ska upprättas.

22:40 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polis beordras till en skola i Domsjö med anledning av skadegörelse. Det är klotter på flera fasadväggar. Det har mest troligt skett under gårdagen. Anmälan upprättas.

23:47 Misshandel, Sundsvall
Polis kontaktas av en man som uppger att han blivit misshandlad. En patrull beordras ut och möter upp mannen, förhör hålls och en anmälan tas upp gällande misshandel. Det finns ingen känd misstänkt person i nuläget.

02:06 Stöld genom inbrott, Härnösand
Polis beordras till en skola i Gådeåstaden i Härnösand med anledning av en uppbruten dörr. Det är i nuläget oklart vad som eventuellt saknas. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

En viltolycka på länsväg 331 vid Åsäng har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.