Hoppa till innehåll
Hem » 06 juli 07:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06 juli 07:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:39 Polis fick kännedom om personrån som hade inträffat utomhus i Liljeholmen, Jönköping. Den drabbade personen, en man i 25-årsåldern, skulle ha blivit rånad av flera gärningspersoner. Den drabbade mannen blev av med telefon samt smycken. Mannen ska ha blivit utsatt för våld i samband med rånet. Han fördes till sjukhus men var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadeläget. Händelsen rubriceras som rån, det finns ingen misstänkt.

00:16 Polisen larmades om en befarad arbetsplatsolycka på Verkstadsgatan i Tranås. En man, som är i 50-årsåldern, skadade sig i samband med arbetsutövning. Mannen ska ha flyttat gods när han ramlade och skadade sig. Mannen fördes till sjukhus, i övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadeläget. Händelsen utreds som en arbetsplatsolycka.

03:25 Polisen larmades till en adress i Hjältevad, Eksjö, med anledning av en brand. Det är ett hus som brann. Polis åkte till platsen för att assistera räddningstjänsten i ett tidigt skede. Brandorsaken är inte fastställd och ska utredas, rubriceringen är allmänfarlig vårdslöshet. Det togs beslut om att brandplatsen skulle spärras av när möjlighet gavs, en kriminalteknisk undersökning ska genomföras senare när det är möjligt. Polis har fotodokumenterat platsen och pratat med personer som befunnit sig i närheten. Polis är inte kvar på platsen. Inga bekräftade personskador i detta nu.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.