Hoppa till innehåll
Hem » 28 juni 07:30, Sammanfattning natt, Värmlands län

28 juni 07:30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Arvika

23.29. En man i 18-årsåldern stoppas och kontrolleras när han framför en personbil på Källgatan. Det visar sig att mannen inte har behörighet att framföra det aktuella fordonet varvid en anmälan om olovlig körning upprättas.

23.58. En pojke i 15-årsåldern får böter efter att ha spelat hög musik på Källgatan, vilket inte är tillåtet.

05.56. En man i 35-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri efter att ha blivit stoppad och kontrollerad av polis på Västra Kyrkogatan. Mannen medtogs för kroppsbesiktning.

Kristinehamn
01.14. När patrullen färdades på E18 vid Ölme noterade man att det hängde snören från en gångbro. Vid närmare kontroll visade det sig vara en elkabel. Patrullen kapade av kabeln som störde trafiken och kontaktade Kristinehamns kommun som vidtog ytterligare åtgärder under natten.

Karlstad
23.58. En man i 50-årsåldern blir misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk och innehav samt olovlig körning efter stopp och kontroll på riksväg 63, i höjd med Rud. Mannen medtogs för kroppsbesiktning så får resultatet av denna senare utvisa om mannen är fortsatt skyldig till brott.

Patrullerna har sedvanligt även kontrollerat flera personer och fordon under natten samt hanterat så kallade rutinärenden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.