Hoppa till innehåll
Hem » 28 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

28 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:21 Göteborg, allmänfarlig ödeläggelse: Ett flertal larm kommer om en hög smäll på Gånglåten i Frölunda. Vid en dörr till en trappuppgång in till lägenheterna har något detonerat och orsakat skador på entrédörren till flerfamiljshuset. I samband med explosionen har vittnen sett flera fordon lämna platsen. Ingen person skadades fysiskt vid explosionen. Ett område runt den aktuella porten spärras av för teknisk undersökning. Nationella bombskyddet kommer till platsen och undersöker så att inget farligt finns kvar. Teknisk undersökning av platsen visar att det är en banger som avfyrats. Under natten har ett flertal vittnen förhörts. Patruller har sökt efter fordonen som ska ha lämnat platsen och utfört ett antal kontroller. Ingen misstänkt finns dock i nuläget. En förundersökning är inledd om allmänfarlig ödeläggelse. Under förmiddagen kommer utredningsarbetet att fortsätta.

05:46 Göteborg, olaga intrång: I en bostad på Medicinaregatan i Gundheden ser ett larmbolag på övervakningsbilder hur en man är inne i vardagsrummet. Bostadsinnehavaren är bortrest så ingen är hemma. Mannen ses plocka ner larmutrustning. Polis kommer till plats och kan gripa mannen som är i 30-årsåldern. Han misstänks för olaga intrång och hemfridsbrott upprättas.

03:59, Skövde, rattfylleri: I Stöpen åker en man runt på en åker med traktorn och tutar. Enligt personen som ringer polisen har mannen gjort detta under flera nätter med avsikt att väcka och störa dem. När polis kommer till platsen blåser mannen polistivt och tas med för ytterligare provtagning. Han misstänks för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.