Hoppa till innehåll
Hem » 26 juni 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

26 juni 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

22:01 Rattfylleri, Halmstad
En bilist körde av vägen på Kungsvägen och in i en trädgård, bilen voltade. En man hade setts springa från platsen och flera polispatruller sökte i området efter misstänkta. En man i 35-årsåldern kunde kontrolleras och han misstänks för rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Mannen omhändertogs och fick följa med till polisstation för nykterhetskontroll och förhör.   

23:24 Misshandel, Varberg

En misshandel ägde rum i Varberg på Fästningsbadet, Sjöallén polispatrull kallades till platsen och två personer kunde kontrolleras. De ska ha hamnat i bråk med varandra och en anmälan och motanmälan om misshandel upprättades. Ett verbalt bråk ska ha uppsåt som slutade med att slag utdelades, de två inblandade är män en i 15-årsåldern och en i 65-årsåldern. 

00:36 Misshandel, Varberg
En man och två kvinnor utsattes för misshandel på Sjöallén i Varberg. Enligt initiala uppgifter ska flera ungdomar ha misshandlat en kvinna som är i 40-årsåldern. Målsägaren skulle då ha blivit skakad i ryggen och i huvudet. Polis på plats tog upp en anmälan och motanmälan om misshandel.
En man och två kvinnor är målsägare i ärendet. 
 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.