Hoppa till innehåll
Hem » 25 juni 07:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

25 juni 07:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Leksand

22.55: Patrull kallas till en adress i Leksand och omhändertar en man i 30-årsåldern enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Samtidigt skrivs det en anmälan om ringa narkotikabrott eget bruk.

Mora

23.32: På riksväg 70 inträffar en viltolycka där en ambulans krockar med en älg. Det ska ha gått bra och patienten som färdades i ambulansen kunde flyttas över till en annan för fortsatt transport till sjukhus. Ambulansen fick bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

04.10: Patrull kallas till en restaurang i Mora med anledning av att det uppges finnas flera personer på plats som beter sig illa. Man har genomfört vittnesförhör bland personer som befann sig på platsen och en man kunde gripas misstänkt för skadegörelse samt misshandel av en man i 40-årsåldern.

Avesta

22.54: I samband med att en man i 35-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer skrivs en anmälan om ringa narkotikabrott eget bruk.

03.38: I centrala Avesta stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.