Hoppa till innehåll
Hem » 18 juni 10:13, Brand, Gotlands län

18 juni 10:13, Brand, Gotlands län

Polisen genomför dörrknackning i Bingeby under söndagen den 18 juni för att höra vad personer har hört eller sett kring bränder i området under den 17 juni.

Vid 17-tiden den 17 juni upptäckte en polispatrull att det rök från en lekstuga på Rutegatan i Bingeby. Polisen påbörjade släckningsarbetet som togs över av räddningstjänsten. Polisen misstänker att branden är anlagd och okänd gärningsperson är misstänkt för skadegörelse genom brand.

Vid 20-tiden var räddningstjänsten och polisen på plats på Bogevägen efter att det börjat brinna i en koja i skogsområdet. Polisen misstänker att även denna brand är anlagd och enligt uppgift fanns det risk för att branden spreds sig till de bostäder som finns i närområdet. Okänd gärningsperson är misstänkt för mordbrand.

Polisen kan inte utesluta att det är samma gärningsperson som anlagt de båda bränderna. I dag, söndagen den 18 juni, kommer polisen genomföra dörrknackning för att höra vad personer har hört eller sett som kan vara till hjälp i de pågående utredningarna. 

Tipsa polisen

Hör av dig till polisen om du har hört eller sett något som kan hjälpa polisen i sitt arbete. Du kan antagligen ringa polisen via 114 14. Du kommer till ett talsvar och där anger du tips för att komma vidare. Du kan även använda kontaktformuläret på polisen webbplats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Gotland.