Hoppa till innehåll
Hem » 12 juni 07:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

12 juni 07:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

01:43 Polis och väktare larmades till Drottninggatan i Norrköping med anledning av ett inbrott i en butik. Tjuven/tjuvarna ska ha krossat en ruta och tagit sig in. När polis anlänt till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Det var tillrört i butiken och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. En brottsplatsundersökning har också genomförts. I nuläget har ingen person gripits och stöldgodset är okänt för polisens presstjänst. 

06:39 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Söderköpingsvägen i Norrköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska fyra bilister vara inblandade i en kollision och en av bilarna ska ha hamnat i diket. Polis kom på plats 07:03. Föraren i en av bilarna, en man i 20-årsåldern, ska ha klagat på smärta i ryggen och har fått följa med ambulans till sjukhus för kontroll. *Texten kommer uppdateras.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor, trafikbrott, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.