Hoppa till innehåll
Hem » 07 juni 07:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

07 juni 07:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge

22.02: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist i 25-årsåldern. Efter utredningsåtgärder misstänks mannen för olovlig körning, rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott/ ringa, eget bruk.

22.17: En man i 20-årsåldern anmäler att han utsatts för en misshandel, skadebild okänd. Polispatrull upprättar en anmälan misshandel, ingen person är frihetsberövad.

00.07: En man i 40-årsåldern stoppas och kontrolleras då han framför en personbil. I samband med kontrollen framkommer att mannen har återkallat körkort. En polisanmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

01.36: En man i 25-årsåldern omhändertas enlig LOB, lag om omhändertagande av berusad person i anslutning till en bar i Borlänge. Vid avvisitering anträffas misstänkt narkotika. En anmälan gällande narkotikabrott/ innehav, ringa brott upprättas av patrullen.

Mora

02.52: En man i 50-årsåldern kör med personbil in i polishuset i Mora. Mannen grips efter viss utredningsåtgärd. Mannen är gripen och förundersökning pågår med full kraft. En polisanmälan gällande blåljussabotage är upprättad, åklagare kommer besluta om vidare frihetsberövande.

I övrigt har patruller ägnat sig åt person och fordonskontroller. Det har även hanterats ärenden med psykisk ohälsa. Det har också inträffat ett antal viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.