Hoppa till innehåll
Hem » 01 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22:36 Laholm, stöld genom inbrott: Inringaren har vaknat av ljud i och ser en man på utsidan av huset som är i färd med att bryta sig in genom källardörren. När gärningsmannen märker att han är upptäckt springer han från platsen. Polis åker till platsen och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som har stulits.

23:29 Halmstad, hot mot tjänsteman samt grovt brott mot knivlagen: Ambulanspersonal som åker på en larm om en trafikolycka blir hotade på platsen av en man i 40-årsåldern. Polis kallas till adressen och säkrar mannen. På honom hittar patrullen en kniv och mannen grips, misstänkt för hot mot tjänsteman samt grovt brott mot knivlagen.

03:38 Halmstad, grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel: Tjuvar bryter sig in i en fastighet i Frösakull och tar ett par bilnycklar. En person som befinner sig i huset vaknar av inbrottet, springer ikapp den stulna bilen när den är på väg att lämna och försöker slita upp en av bildörrarna. Gärningsmannen/männen kör dock från platsen. Polis söker i området utan att påträffa den stulna bilen. Registreringsnumret har larmats ut och en anmälan om grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.