Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-07-18 07:19:28 18 juli 06:37, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Uppdaterad 2022-07-18 07:19:28 18 juli 06:37, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20.18 Inbrott, grov misshandel, Eketånga, Halmstad. Polis skickas till en bostad där en anmälare envarsgripit en man som gjort inbrott i huset. Mannen har anträffats i källaren av en man boende i huset. Polis griper mannen misstänkt för brott mot knivlagen, grov misshandel av mannen boende i huset och grovt hemfridsbrott.  Mannen boende i huset förs med ambulans till sjukhus. 

20.39 Rattfylleri, Ängelholmsvägen, Laholm. Polis stoppar en A-traktor i samband med en trafikkontroll där föraren visar tecken på påverkan. Föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott genom eget bruk. 

22.30 Misshandel, Köpmansgatan, Halmstad. En man blir misshandlad av en för honom okänd gärningsman i anslutning till en krog. Polis möter upp mannen och en anmälan om misshandel skrivs. 

04.10 Brand, Cylindervägen, Varberg. Polis och räddningstjänst skickas till Cylindervägen där det ljuder från ett larm. Enligt uppgift från anmälare har någon krossat en stor ruta till restaurangen varifrån larmet kommer. Det visar sig vara en fullt utvecklad brand på platsen med kraftig rökutveckling. Räddningstjänst arbetar med att släcka branden som misstänks vara anlagd. En förundersökning om mordbrand är inledd, och platsen kommer att spärras av för en teknisk undersökning. Branden har inte spridit sig, och den har inte medfört några personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.