Hoppa till innehåll
Hem » 14 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

14 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

01:18 Polisen larmades till en bar i centrala Jönköping. En man, som är i 20-årsåldern, hade varit aggressiv och våldsam mot en ordningsvakt. Polis åkte till platsen och mannen greps misstänkt för våld mot tjänsteman. Polisens presstjänst har inga uppgifter om eventuella fysiska skador i samband med händelsen.

02:01 En polispatrull befann sig på Kyrkogatan i Jönköping när patrullen fick kännedom om ett brott. En person berättade om ett personrån som skett i närområdet i närtid. Den drabbade är en man i 30-årsåldern. Flera gärningspersoner ska ha konfronterat mannen utomhus. Gärningspersonerna ska ha utsatt mannen för våld och i samband med detta ska mannen ha blivit rånad på smycken. Den drabbade var vaken och talbar. Det finns ingen misstänkt för rånet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.