Hoppa till innehåll
Hem » 13 maj 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

13 maj 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01.02 Göteborg, grov misshandel
Vid Kusttorget utanför Crippas café är det ett flertal personer inblandade i ett bråk. Polis kommer till platsen och en man kan gripas misstänkt för grov misshandel efter att ha använt en hammare. Först slår den gripne m,annen sönder en ruta med hammaren och sedan är det en man som blir slagen på handen med hammaren. Polisen skriver en anmälan gällande grov misshandel och skadegörelse.

02.23 Göteborg, rån
Vid Klacken på Vasagatan är det en yngre man som kontaktar polisen och uppger att han för cirka 15 minuter sedan blev rånad av två okända personer i Haga. Han ska blivit nedtryckt till marken och avtvingad sina pengar. Inga fysiska skador.

04.07 Kungälv, skadegörelse
Vid Munkegärdeskolan är det några okända ungdomar som kastar in smällare i ett klassrum där det ligger handbollsungdomar och sover. En av smällarna träffar en väska som skadas. Inga fysiska skador. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

04.25 Göteborg, grov stöld
På Karl Johansgatan vid Vagnhallarna är det en ung kvinna i 20-årsåldern som blir frånryckt sitt halsband med ett kors på av två för henne okända unga män. 
Polis kommer till platsen och en stund senare kan en av männen gripas i närheten av Masthuggstorget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.