Hoppa till innehåll
Hem » 09 maj 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

09 maj 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

01:16 Polisen larmades till länsväg 1050 Västra Stenby, Motala kommun, med anledning av ett rån. En man, som är i 25-årsåldern, ska ha blivit konfronterad av två gärningspersoner. Dessa ska ha tilltvingat sig mannens bil och sedan lämnat platsen i bilen. Senare påträffades den aktuella bilen på samma väg men längre bort, då brann bilen. Händelsen utreds som grovt rån och skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt för brotten. Polisens presstjänst har inga uppgifter om våldsanvändning i samband med rånet.

01:40 En polispatrull kontrollerade en fest i en bostad i Johannelund, Linköping. I samband med kontrollen påträffades misstänkt narkotika och tre personer greps misstänkta för narkotikabrott innehav. De gripna är en man i 30-årsåldern, en man i 45-årsåldern samt en tjej i övre tonårsåldern. Senare hävdes gripandena gällande trion. Misstankarna kvarstår och utredningen pågår. De två männen omhändertogs enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer).

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.