Hoppa till innehåll
Hem » 08 maj 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 maj 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

22.05 Humlegatan, Vingåker. En busschaufför som larmar polis då denne har en påverkad, utåtagerande och hotfull man på bussen. 

Personen är aggressiv och hotfull och patrullen tvingas använda peppar-spray vid omhändertagandet. Personen är i 35-årsåldern och misstänks för olaga hot, våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman och skadegörelse av bussen.

Personen omhändertas på grund av påverkan och att denne är en fara för andra samt inte kan ta hand om sig själv, s.k. LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

22.49 Initialt försök till mord, på en adress i centrala Nyköping. Patrull larmas till en händelse, ett relationsärende som resulterar i att en kvinna i 40-årsåldern grips misstänkt för brottet. Patrullen har uppgifter om att kvinnan har beväpnat sig med tillhygge och gjort utfall mot målsägande.

En rad utredningsåtgärder vidtagna och ingen person som är allvarligt skadad. Kvinnan anhållen av åklagare under natten. Brottsrubricering kan komma att ändras i takt med att utredningen fortskrider.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland