Hoppa till innehåll
Hem » 07 maj 07:13, Sammanfattning natt, Västerbottens län

07 maj 07:13, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har fem personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

02:04 Motorfordon anträffat stulen, Umeå
Polisen kontaktas gällande en bil som tidigare anmälts stulen och som nu har anträffats Öst på stan. Polisen har varit på plats och utfört en brottsplatsundersökning. Bilen är bärgad från platsen. 

02:10 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen kontaktas gällande en singelolycka på Norrvalla. Enligt tillgängliga uppgifter har en bil körts in på en tomt och in i ett förråd. Det finns i nuläget ingen information om att eventuella personskador har uppstått. Polisen åker dit. Den misstänkte föraren medtas för provtagning efter misstanke om rattfylleri.

02:41 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren får en ordningsbot då hon spelat hög och störande musik. Föraren avvisas från centrum.

03:23 Skadegörelse, Skellefteå
Polisen beordras till Boliden med anledning av en skadegörelse/misstänkt inbrottsförsök. En krossad ruta på busstationen anträffas. Anmälan om skadegörelse upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat under natten. En inträffade i Innervik, Skellefteå och en vid Lillåbron, Djäkneboda, Robertsfors. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.