Hoppa till innehåll
Hem » 28 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

28 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:02, grov misshandel, Göteborg

Polis larmas till Drottninggatan där en man har utsatts för en misshandel. Mannen är i 50-årsåldern och uppges ha blivit slagen i huvudet med en träplanka eller träpåk. Vittnen på plats pekar ut en misstänkt gärningsman för patrullen, som snabbt kan säkra den misstänkte – en man i 45-årsåldern.

Den misshandlade mannen förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. 

23:56, mord, Göteborg

Förbipasserande larmar polis om att en livlös man sitter i en bil på Doktor Belfrages gata, Guldheden. När polis kommer till platsen konstateras att mannen är avliden, skjuten i bakhuvudet. Flera enheter larmas ut för att söka och säkra spår, knacka dörr och jobba med informationsinhämtning. Platsen har under natten varit avspärrad för teknisk undersökning. Avspärrningarna är på morgonen hävda. En förundersökning om mord har inletts. 

Mannens anhöriga är underrättade om dödsfallet.

22:49, rån, Skövde
En man i 20-årsåldern uppger att han blivit hotad med ett knivliknande föremål på Östermalm och tvingats lämna över sin mobiltelefon. Gärningsmannen, enligt uppgift maskerad, lämnade därefter platsen till fots. Polisen har sökt efter den misstänkte i området. Man har gjort vissa beslag, men ingen person är i nuläget frihetsberövad.

Ingen person uppges ha kommit till skada i samband med händelsen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.