Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-04-26 22:54:57 26 april 19:20, Mord/dråp, Borlänge

Uppdaterad 2023-04-26 22:54:57 26 april 19:20, Mord/dråp, Borlänge

Under kvällen beordras polispatruller till västra delarna centralt i Borlänge. Brottsplatsen är utomhus, området är avspärrat för att säkra en robust förundersökning. Polisens tekniker är beordrade till platsen. Målsägare är förd med ambulans till sjukvården.

Uppdatering klockan 22.50:

Ärendet som polisen Borlänge har hanterat sedan 19.20 ikväll har nu rubricerats. En förundersökning gällande mord är inledd. Målsäganden avled av sina skador genom det skjutvapenvåld som han utsatt för. Målsäganden blev beskjuten då han befann sig i en bil.
Utredningen fortskrider med full kraft. Brottsplatsen och ett område därikring är avspärrat för att polisens tekniker ska genomföra en undersökning. Hundpatruller har sökt i området för att säkra spår alternativt finna gods för beslag. Polispatruller har genomfört dörrknackning i området också för att säkra vittnesuppgifter.

Har ni uppgifter eller har befunnit er i Hagalundsområdet i Borlänge under tidig kväll och gjort iakttagelser kontakta polisen på 114 14. I tonvalet väljer ni tips.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.