Hoppa till innehåll
Hem » 25 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Göteborg

25 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Göteborg

22:31 Göteborg: En man larmar om att han och hans flickvän ska ha blivit pistolhotad av en annan man på Markurellgatan i Hisings Backa. Mannen ska sedan ha försvunnit in i ett skogsområde. Polisen söker med både helikopter och hundpatrull i skogsområdet, dock hittas varken mannen eller något vapen.

00:06 Göteborg: Flera samtal kommer från boende i närheten av Friskväderstorget i Biskopsgården om smällar som uppfattas som skottlossning. Det ska ha rört sig om ett 30-tal skott som enligt inringarna ska ha låtit som automatvapen. Polis söker i området och scannar av kameror som finns i området. Efter cirka en timme kan larmet om skottlossning avfärdas. I stället handlade det om en fyrverkeritårta som avfyrats på en cykelbana vid Godvädersgatan.

02:45 Mölndal, stöld genom inbrott: Larm kommer om att en maskerad person befinner sin inne på Krokslättsskolan. När polis kommer till platsen ser man ett uppbrutet fönster och en krossad ruta. Inne i skolan är flera dörrar sönderslagna och ett skåp har brutits upp där det troligen har funnits datorer och ipads.
Polisen söker med hund och hittar de stulna läsplattorna i en väska. Dessutom hittas en dramaten med brytverktyg och fler ipads.
Hunden får upp spår, men troligen har gärningsmannen hunnit lämna platsen i en bil. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

04:18 Trollhättan, stöld genom inbrott: En villaägare på Lasarettvägen försöker hålla emot dörren till sitt garage där två unga killar har brutit sig in. Villaägaren orkar dock inte hålla emot och killarna lämnar platsen på elsparkcyklar.
I garaget har killarna använt sig av en cirkelsåg för att försöka bryta upp låset på en moped. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.