Hoppa till innehåll
Hem » 13 april 07:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

13 april 07:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 65-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Avspärrning i Norrköping

06:35 Polisen har spärrat av ett område vid Gamla Lasarettsgatan i Norrköping. Detta är ett led i arbetet för att utreda ett misstänkt sexualbrott som inträffat i Östergötland under natten. Polisen arbetar vidare i ärendet med utredningsåtgärder som husrannsakan och brottsplatsundersökning. Det finns ingen allvarligt fysiskt skadad person. Ärendet kommer inte vidare kommenteras under dagen.

Stannade inte på polismans tecken

23:23 Polisen hade en trafikkontroll på E22. En bilist stannade inte på polismanstecken och ett förföljande upptogs. Det visade sig att den flyende bilen hade en punktering så polisen kunde välja att vänta in ett stopp av sig självt.

Stoppet blev på Ljuragatan där bilisten stannade och sprang efter att till slut kört på bara fälgen. En person infångades och bojades efter att ha motsatt sig gripandet.  Misstanke finns om att flera individer hann lämna fordonet.

Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för grov vårdslöshet i trafik, försök till grov misshandel samt drograttfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.